Panhuisstraat 30, 5913 TN

Ladies Only Sport Studio

logo

062 500 4519

getfitvenlo@gmail.com

Venlo

Panhuisstraat 30, 5913 TN

Check ons

Lesrooster

logo

062 500 4519

getfitvenlo@gmail.com

Venlo

Panhuisstraat 30, 5913 TN

Lessen

STRONG by Zumba™

STRONG by Zumba™
Elke dinsdagavond om 19.00 uur!
STRONG by Zumba™ is niet te vergelijken met de andere Zumba® Fitness lessen zoals je ze kent.

POUND ROCKOUT 30Min Workout

POUND is een mix van oefeningen voor buik-billen-benen-rug-armen, pilates in combinatie met ripstixs op toffe pop en rockmuziek. Het is een work-out die voor iedereen toegankelijk is!

Get Fit Billen Drillen

De les Get Fit Billen Drillen duurt ongeveer 25-30 minuten. Met gevarieerde oefeningen en op muziek train je je benen en billen. Denk hierbij aan gevarieerde squatten en lunges oefeningen!

Circuit Mix Workout

Zoals gewone Get Fit circuit les, maar tijdens deze les variëren we de oefeningen met verschillende materialen bijvoorbeeld crossfits ball weight, gewichtjes, kettlebell en weerstandsband om meer uitdaging in de les te creëren.

Cognitieve Fitness

“Move your body, sharpen your brain” Cognitieve Fitness combineert fysieke inspanning met intellectuele uitdaging en maakt gebruik van bewuste ontspanning. Het wordt onder andere ingezet als een preventieve aanpak in de strijd tegen dementie en bij psychische klachten.

Circuit Techogym Easyline

EasyLine bestaat uit achttien werkstations: negen toestellen en negen steps. In een EasyLine-circuit train je een paar minuten op elk toestel en dan wissel je door. Gebruikers van deze methode zijn het erover eens: Easy Line is een sterk, vooruitstrevend en vooral leuke manier van trainen.

Buik, Benen, Billen

BBB pakt de drie belangrijkste B’s van je lichaam aan, namelijk Buik, Benen en Billen! In slechts 30 minuten tijd train je al deze ‘probleem gebieden’. BBB is daarom de perfecte fitness workout voor personen die willen afvallen en aan hun conditie willen werken.