Panhuisstraat 30, 5913 TN

Ladies Only Sport Studio

logo

062 500 4519

getfitvenlo@gmail.com

Venlo

Panhuisstraat 30, 5913 TN

Check ons

Lesrooster

logo

123 456 789

info@example.com

Goldsmith Hall

New York, NY 90210

07:30 - 19:00

Monday to Friday

Lessen

Get Shape

Wat is Get Shape? Get shape is een doeltreffende workout voor het hele lichaam, zonder ingewikkelde choreografie maar vooral voorzien van kracht-en springmomenten.

Zumba®

Zumba is een Latijns-Amerikaans geïnspireerde dansfitness die Latijnse en internationale muziek met swingende dansbewegingen combineert. Hierdoor ontstaat een dynamisch, leuk en effectief fitness systeem.

Pilates

Wil je een sterk en soepel lichaam zonder het te zwaar te belasten? Dan is pilates iets voor jou.

Pilates is een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Het is een effectieve workout die spiergroepen tegelijk versterkt en rekt om een evenwichtig en soepel lichaam te krijgen. Het hele lichaam is betrokken bij Pilates.

Cognitieve Fitness

“Move your body, sharpen your brain” Cognitieve Fitness combineert fysieke inspanning met intellectuele uitdaging en maakt gebruik van bewuste ontspanning. Het wordt onder andere ingezet als een preventieve aanpak in de strijd tegen dementie en bij psychische klachten.

Circuit Techogym Easyline

EasyLine bestaat uit achttien werkstations: negen toestellen en negen steps. In een EasyLine-circuit train je een paar minuten op elk toestel en dan wissel je door. Gebruikers van deze methode zijn het erover eens: Easy Line is een sterk, vooruitstrevend en vooral leuke manier van trainen.

Buik, Benen, Billen

BBB pakt de drie belangrijkste B’s van je lichaam aan, namelijk Buik, Benen en Billen! In slechts 30 minuten tijd train je al deze ‘probleem gebieden’. BBB is daarom de perfecte fitness workout voor personen die willen afvallen en aan hun conditie willen werken.